Coș cumpărături
Termeni și Condiții

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Orice tip de comunicare sau interactiune realizata prin intermediul acestui site se va supune acestor termeni si conditii si reprezinta acordul complet intre dumneavoastra si site-ul romelco.ro.

Romelco.ro se obliga sa afiseze toate datele tehnice importante ale produselor, care sa permita cumparatorului sa identifice, sa compare sau sa cumpere produsele corecte. Ne rezervam dreptul sa modificam datele tehnice fara a va fi anuntat in prealabil. Imaginile au caracter informativ si pot sa difere fata de produsul livrat. Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele montate necorespunzator de dumneavoastra.

Preturile de pe site sunt exprimate prin intermediul unui pret cu TVA inclus. Fara un anunt prealabil, preturile pot suferi modificari. Toate produsele si ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Inainte de a finaliza comanda, va rugam sa va asigurati ca ati citit cu atentie datele tehnice ale produselor si daca aveti nelamuriri va sugeram sa ne contactati telefonic la numarul : 0722 339 981 prin e-mail, office@romelco.ro

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin rezilierea  contractului se poate face in termen de 10 zile lucratoare ,in scris,de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 130/2000.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate ,  in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit.Iar cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar

Consumatorul trebuie sa formuleze o cerere scrisa de returnare a produselor, copia acesteia poate fi tiparita, semnata si atasata produselor ce vor fi returnate, fiind vizibil ,fara a desface ambalajele produselor. O copie a acestei notificari ce poate fi tiparita de catre consumator din emailul primit, trebuie semnata si atasata obligatoriu produselor ce urmeaza a fi returnate. Acest document trebuie atasat la produsele returnate astfel incat el sa fie vizibil fara a desface ambalajele produselor.Noi le vom primi decat corect ambalate in colete   si cu formularul de returnare semnat si atasat, fiind expediate la adresa depozitului nostru central din Sos. Colentina nr. 390, Sector 2, Bucuresti. Nu ridicam coletele expediate pe alta adresa, si nici coletele de la oficiile postale. 

In momentul sosirii coletelor cu retur,serviciul nostru specializat le va verifica in prezenta delegatului dvs,in caz ca se constata loviri si manipulari defectuase din punct de vedere fizic si tehnic, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata delegatului dvs. Coletele ce   respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior. Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in depozitul nostru specializat.

 Garantia se acorda pe o perioada de 24 luni (persoane fizice) si 12 luni (persoane juridice) de la vanzarea produsului, cu conditia prezentarii certificatului de garantie, facturii de cumparare si a bonului fiscal. Termenul de garantie incepe la data vanzarii produsului.

Societatea noastra nu ofera Garantie produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, pentru daune provocate din cauza reparatiilor executate de persoane neautorizate, de schimbari ale starii originale ale aparatului, de influente naturale sau de pastrare in conditii improprii.